oloa

Faʻamatalaga: Na maliu se tasi aʻo faʻanofoina le masini i le U Hospital

Aai o Sate Leki (ABC4)-E toatasi le tagata na maliu ina ua mavae se "faalavelave matautia" i le Falemai o le Iunivesite o Iuta i le Aso Lulu.
Alison Flynn Gaffney, faatonu sili o le Falemaʻi a le Iunivesite, fai mai o le falemaʻi o loʻo faʻanofoina se vaega o meafaigaluega-o se masini MRI-mai le fogafale fa i le fogafale muamua.Fai mai a ia, i le taimi o le siitia, e toalua tagata na manunua.O se tasi o i latou ua maliu.
Fai mai Gaffney, o loʻo fuafua le falemaʻi e faʻanofo nei masini mo "tausaga", ma le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma fuafuaga saogalemu ua uma ona faʻaaogaina.
O le afi a le Aai o Sate Leki na muamua tali atu i le vaaiga, ma fai mai o se mea matautia na tupu.Fai mai Gaffney, ua faʻamama e le au fuimu le vaaiga.OSHA o loʻo suʻesuʻeina foi.
Fai mai Gaffney o le averesi MRI e 20,000 pauna.O le faʻanofoina o le masini, na taʻua ai e Gaffney o se "faʻalavelave faʻafuaseʻi," ma faʻamatalaina e aofia ai "mea tetele ma faʻataʻitaʻiga" ma "tele vaega o le puipuiga."Na ia ta’ua fo’i, e le’o manino mai po’o le a le mafua’aga o le fa’alavelave tuga.
Fai mai Gaffney, o ia gaioiga "ua tupu i taimi uma" ma ua manuia le falemaʻi "i le tele o taimi, tele taimi".
Aai o Sate Leki (ABC4)-O tagata faigaluega faʻafuaseʻi i le Aai o Sate Leki o loʻo tali atu i se faʻalavelave faʻafuaseʻi o oloa i luga o le lotoa o le Falemai o le Iunivesite o Iuta.
E i ai ni nai faamatalaga e maua, ae o le afi i le Aai o Sate Leki na faamaonia ai se faalavelave tau pisinisi na manu'a.E le'i fa'atonuina le aveeseina.
Puletaofia 2021 Nexstar Media Inc. aia tatau uma ua taofia.O lenei mea e le mafai ona lolomiina, faasalalau, toe tusia, pe toe tufatufa atu.
(NEXSTAR)-O le suiga o lafoga ua fuafuaina e le pulega a Biden o le a manaʻomia ai faʻalapotopotoga tau tupe e tuʻuina atu nisi faʻamatalaga e uiga i teugatupe a le toʻatele o tagata Amerika i le Ofisa o Lafoga a le Lotoifale-lea na mafua ai le teteʻe mai nisi o faipule faaupufai Republican.
Ina ia mafai ona faʻataunuʻuina le va o lafoga e leʻi totogiina e tusa ma le US $ 175 piliona i tausaga taʻitasi, na unaʻia ai e le Failautusi o Tupe a Janet Yeeldon le Democrats ina ia faʻatumauina le talosaga atoa a le pulega a Biden e tuʻuina atu i le IRS nisi punaoa e faʻamaonia ai soliga lafoga.
Ole Wildcats lona valu o le a talimalo ia #2 James Madison ile Stewart Stadium.O le au a Duke o le a avea ma 'au sili ona maualuga i le talafaasolopito o le Weber State University.
Beaver, Iuta (ABC4)-O se molimau ma se leoleo na auai i le pueina o se tagata fana na taumafai e aloese mai leoleo i luga o se alatele i le itu i saute o Iuta, ma faaalia ai se tulaga faigata e aofia ai se felafolafoaiga i le Aso Gafua ma se au a le SWAT.
O pepa o totogi na taʻua ai na taumafai le Utah Highway Patrol e toso William Jason Brooks o Colorado ona sa i ai o ia i le 80 MPH eria i matu o le I-15 latalata i le Beaver i le saoasaoa e 100 maila i le itula.Avetaavale saoasaoa.


Taimi meli: Sep-16-2021