oloa

Ua fa'aopoopo e Timken se kamupani fou masini fofo masini

Jackson TWP.-O le Kamupani a Timken na faʻalauteleina lana pisinisi faʻatau oloa e ala i le mauaina o le Intelligent Machine Solutions, o se tamaʻi kamupani i Michigan.
O aiaiga o le feagaiga na faalauiloa i le aoauli o le Aso Faraile e lei faailoaina mai.O le kamupani na faavaeina i le 2008 i le Norton Coast, Michigan.E tusa ma le 20 tagata faigaluega ma lipotia tupe maua e $6 miliona i le 12 masina na faaiuina ia Iuni 30.
O le masini atamai e faʻapipiʻi Rollon, o se kamupani Italia na mauaina e Timken i le 2018. O Rollon e faʻapitoa i le gaosiga o taʻiala laina, taʻiala telescopic ma laina faʻaogaina i le tele o alamanuia.
Rollon oloa e faʻaaogaina i masini feaveaʻi, masini ma meafaitino.O lo'o tautuaina e le kamupani le tele o maketi, e aofia ai nofoaafi, fa'apipi'i ma mea fa'apitoa, aerospace, faufale ma meafale, ta'avale fa'apitoa ma mea fa'afoma'i.
Masini Masini ma faufale masini faufale ma masini masini.O nei mea faigaluega e mafai ona tu i luga ole fola, i luga ole ulu, rotary po'o le robot fesiitaiga iunite ma gatry system.O lenei meafaigaluega e faʻaaogaina e le au gaosi oloa i le tele o alamanuia e faʻaogaina ai le gaosiga o gaioiga.
I se faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau le fefaʻatauaiga, na taʻua ai e Timken o masini atamai o le a faʻaleleia ai le tulaga o Rollon i maketi fou ma o loʻo i ai nei i robotics ma masini, e pei o le afifiina, gataifale, aerospace, ma fale gaosi oloa.
O loʻo faʻamoemoeina le masini atamai e fesoasoani ia Rollon e faʻalauteleina lona tulagavae i le Iunaite Setete.E tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina atu e Timken, o le faʻalauteleina o pisinisi a Rollon i le Iunaite Setete o se sini autu autu a le kamupani.
Na taʻua e Rollon CEO Rüdiger Knevels i le faʻasalalauga faʻasalalauga e faʻapea, o le faʻaopoopoga o masini atamai e faʻavae i luga o le Timken's "tagata matua tomai faʻainisinia i le faʻaogaina o le eletise, lea o le a mafai ai ona tatou tauva sili atu ma le manumalo i le mamafa o laina laina.pisinisi fou”.
Fai mai Knevels i se faʻasalalauga faʻasalalau e faʻalauteleina e le fefaʻatauaʻiga le laina oloa a Rollon ma maua ai avanoa fou mo le kamupani i le lalolagi $ 700 miliona robotic conveyor alamanuia, lea o se fanua faʻatupulaia.


Taimi meli: Aukuso-25-2021