oloa

Sa i ai le manogi o mariuana, ona ave lea o alii e toalua i le la mai le Zetland bar ua tuulafoaia ma liua ai i laua e avea ma se fale gaosi tele.

Ina ua oo mai le taimi, sa latou le tauivi.E ui lava sa taumafai se tasi e lafi i le pito i luga o le fale, ae na latou maua atu o lo o faapupuu i luga o pou, ua faapupuu e pei o se pepe.
E to’alua ni ali’i fenumia’i o la’ei o la’ei, o pulou peisipolo ma se jeans, sa ta’ita’ia e leoleo mai le falegaosi mariuana i East Hull, lea e talitonu sa nonofo ma faigaluega ai.
Ae a’o le’i oo atu i la’ua i le faitoto’a malepe o le pa tu’ua o Zetland Arms, sa i luma o i la’ua le manogi manogi o mariuana.Sa tautau i luga o le ea a o lei ulu atu i le faitotoa.Ina ua tatalaina, na sasaa atu le manogi i le auala.
I le manatu o ni tagata Asia i Sautesasae, o nei tagata na aumai i fafo i lima ma faamaufaailogaina i totonu o se kapoti laupapa uaina vevela mo se vaitaimi e le iloa.Sa latou emoemo i le la, lea e foliga mai o lo latou fale.
Ina ua faaaoga e leoleo se olo u'amea e tipi ai le loka, ona talepe lea i totonu ma maua ai se falegaosi ipu tele, o le faailoga muamua lava o le a suia tele lo latou lalolagi.
O tagata nofomau o loʻo masalomia o faifaatoʻaga "e faigaluega" e faʻaauau pea le fale gaosi oloa, ma e leai se mea e alu i ai.O le isi vaega o le pa, o faamalama ma faitoto’a, ua uma ona fa’amauina ina ia taofia ai le tu’i ane, ma taumafai ai fo’i e taofia leoleo ma tagata feoa’i mai le sogisogi o le mariuana.
Ina ua tula’i mai le osofa’iga, sa fa’apea o lo o i ai se ali’i i luga o le fogafale i lalo, ma vave ai loa ona aveese mai e Leoleo i fafo mai le pa.
E iai le talitonuga o le isi tagata e foliga mai na oso i luga o le avanoa i luga o le fale ma faapupuu i luga o se faamoemoe le aoga e ono le maua.Na o le 10 minute mulimuli ane, ina ua faanatinati atu leoleo i totonu o le pa, na ave o ia i fafo.
Na matua leai lava ni foliga vaaia o i la’ua, ae na pupuni o la mata, e foliga mai o lo o tali atu i le taeao susulu o le la ina ua lokaina i totonu o se fale pogisa, e na o le pau lava le moli e sau mai matauila sa faaaoga e toto ai mariuana.
O le osofa’iga i le Aso Faraile, o se vaega o le gaioiga tele a leoleo a Humberside e talepe ai le fefa’ataua’iga o mariuana i le Hull i totonu o aso e fa.Faitau atili e uiga i osofaiga, pueina, ma nofoaga iinei.
Ua masani nei i leoleo ona maua ni tamaloloa mai Asia i Sautesasae (e masani lava o Vietnam) i faatoaga cannabis na osofaia.
Ina ua maeʻa ona faia e leoleo Humberside se isi osofaʻiga i luga o se fale teu oloa cannabis tele i Scunthorpe ia Iulai 2019, na iloa ai o se tagata Vietnamese na maua i le vaaiga na loka i totonu mo le lua masina ma na o le araisa na mafai ona 'ai..


Taimi meli: Sep-15-2021