oloa

O le maketi o fetilaisa i le lalolagi atoa o le a maua ai le USD 323.375 piliona, faʻatasi ai ma le fua faʻatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 5.0% mai le 2021 i le 2028.

Ona o le faʻateleina o le faitau aofaʻi o le lalolagi ma le faʻateleina o le manaʻoga mo meaʻai, o le maketi o fetilaisa a le lalolagi e faʻamoemoe e molimauina le tele o le tuputupu aʻe i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O loʻo faʻamoemoe o le itulagi o Asia ma le Pasefika o le a oʻo i le tuputupu aʻe tele i le 2028.
Niu Ioka, Aukuso 25, 2021/PRNewswire/-Suʻesuʻega Suʻega faʻatatau i lana lipoti lata mai e oʻo atu i le 2028, o le maketi o fetilaisa i le lalolagi atoa o le a maua ai le USD 323.375 piliona, ma o le a faʻapipiʻiina i le vaitau o faʻataʻitaʻiga mai le 2021 i le 2028. 5.0%.
Faatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe o le faitau aofaʻi o le lalolagi, o loʻo faʻatupulaia foi le manaʻoga mo meaʻai.E le gata i lea, o nisi o malo o loʻo faʻalauteleina le faʻalauiloaina e ala i le faʻalauiloaina o faʻasalalauga e faʻalauiloa ai fetilaisa ma aʻoaʻoina le au faifaatoʻaga e uiga i faʻamanuiaga o fetilaisa.O nei mea taua e faʻamoemoeina e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi faʻamaʻi i le lalolagi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.E le gata i lea, ona o le faʻateleina o faʻafitauli tau le siosiomaga, o faʻamaʻi faʻasolosolo ua sili atu ona lauiloa, ma ua faʻatatauina e oʻo atu i le 2028, o le a faia ai le tele o avanoa mo le tuputupu aʻe o le maketi o le lalolagi.Ae peita'i, afai e le fa'atonutonuina le fa'aogaina o fetilaisa, o le a fa'aosoina le kasa oona leaga, e o'o atu ai i le filogia, e pei o le nitrous oxide, lea e fa'amoemoe e fa'atapula'aina le tuputupu a'e o maketi i totonu o le taimi fa'atatau.
I le taimi o le faʻamaʻi, o le faʻamaʻi o le COVID-19 na i ai se aafiaga le lelei i le maketi o fetilaisa i le lalolagi.O le a'afiaga leaga i le fa'atupulaia o maketi e mafua ona o tapula'a o oloa fa'aulufale mai ma fa'aulufale atu ma femalagaiga o tagata ma oloa mai atunu'u o le lalolagi.O le tuai ma faʻalavelave i le sapalai sapalai na aʻafia ai le tuputupu aʻe o maketi i le taimi o faʻamaʻi.Ae ui i lea, o le tele o malo ma kamupani o loʻo faia ni auala e toe faʻaleleia ai le tulaga vevesi.
O nei tagata auai e taulaʻi atu i le tuʻufaʻatasia, galulue faʻatasi, atinaʻeina o oloa ma faʻasalalauga e maua ai le tauvaga i le maketi o le lalolagi.
I le masina o Iuni 2019, EuroChem Group, o le taʻutaʻua o le lalolagi o loʻo gaosia minerale faʻatoʻaga, na tatalaina se fale fou lona tolu i Pasila e faʻalautele ai ana fale gaosi oloa.O se tasi lea o fa'asoa fa'atosina autu i totonu o le atunu'u.
Latou te taulaʻi i le atinaʻeina o oloa faʻapitoa ma tuʻufaʻatasiga ma faʻatauga.O nisi ia o taʻiala na faʻatinoina e amataga ma faʻalapotopotoga faʻapisinisi faʻavae.
Research Dive ose kamupani su'esu'e maketi e fa'avae i Pune, Initia.Ina ia faʻamautu le faʻamaoni ma le faʻamaoni o le auaunaga, e tuʻuina atu e le kamupani auaunaga e faʻavae atoa i luga o lana faʻataʻitaʻiga faʻamaumauga faʻapitoa, ma o se metotia suʻesuʻe 360-tikeri e faʻamalosia e faʻamautinoa ai le auiliiliga atoatoa ma le saʻo.Faatasi ai ma avanoa e le masani ai i le tele o punaoa faʻamatalaga totogi, 'au suʻesuʻe faʻapitoa, ma faʻapolofesa faʻapolofesa faʻamaoni, e tuʻuina atu e le kamupani ni faʻamatalaga saʻo ma faʻatuatuaina.Iloilo ma le toto'a fa'asalalauga fa'asalalau talafeagai, fa'asalalauga a le malo, fa'amatalaga tau fefa'ataua'iga, tekonolosi ma pepa pa'epa'e, ma su'esu'e maulu e tu'uina atu i ana tagata fa'atau auaunaga mana'omia i totonu o le taimi fa'apitoa.O lona tomai e taulaʻi i le suʻesuʻeina o maketi faʻapitoa, faʻatatau i latou avetaʻavale autu, ma le faʻaalia o faʻalavelave faʻafefe.I le avea ai o se faʻaopoopoga, sa galulue faʻatasi foi ma le aufaipisinisi tetele, ma maua atili ai mea lelei mo ana suʻesuʻega.
Mr. Abhishek PaliwalResearch Dive30 Wall St. 8th Floor, Niu Ioka NY 10005(P) +91-(788)-802-9103 (India) Toll Free: 1-888-961-4454 Email: [Imeli Puipui] Upega Tafaʻilagi : Https ://www.researchdive.com Blog: https://www.researchdive.com/blog/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/research-dive/ Twitter: https://twitter.com / ResearchDive Facebook: https://www.facebook.com/Research-Dive-1385542314927521


Taimi meli: Aukuso-26-2021