oloa

Ole maketi ole masini fa'alila ole lalolagi ole fa'amoemoe e tupu

Pune, Initia, Tesema 20, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) - O le maketi o masini polesi sima i le lalolagi atoa ua fuafuaina e tusa ma le $ 1.6 piliona i le 2021 ma o loʻo faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 6.10% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga mai le 2021 i le 2030. E tusa ai ma le o se lipoti suʻesuʻe talu ai nei na tuʻuina mai e Quince Market Insights.
masini faʻamalo sima o se mea e masani ona faʻaaogaina e puipuia ai le lautele o luga ole sima. Faʻamaufaʻailoga sima o se vaega o faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina i le sima e puipuia ai le pisia, pala ma le faʻaleagaina o luga.
masini fa'alilolilo sima e maua ai le fa'aleleia atili o le va'aiga, sili atu le lelei ma le puipuiga o luga. E masani lava ona fa'aoga i le pito i luga. faʻaopoopo, o nei faʻamaufaʻailoga sima e masani lava ona galue i ni auala se lua, e ala i le faia o pa poʻo le poloka o pores sima.
masini fa'alilolilo sima e gaosia ma le fesoasoani a fa'afefiloi vaila'au eseese.Polyurethane, acrylic ma epoxy resins o nisi ia o mea faʻapipiʻi masani. Faatasi ai ma le tulaʻi mai o mea fou fou e fetaui ma manaʻoga eseese o tagata e faʻaaogaina, o le maketi sima faʻamaufaʻailoga e faʻamoemoeina e faʻatumauina le ola maloloina.
E le gata i lea, o le maketi faʻamaufaʻailoga sima faʻavae olaola ua maua foi se tulaga taua ma ua faʻatauaina e le au gaosi oloa tetele i le maketi faʻamaufaʻailoga sima e tatala ai vaega fou o tagata faʻatau.
ua fa'aaogaina lautele masini fa'alilolilo sima i le tele o fanua e aofia ai pisinisi, nofomau, alamanuia ma isi fanua (e pei o fale ma fa'alapotopotoga).O loʻo i ai a latou meatotino sili ona lelei, e taʻua o le UV stability, abrasion resistance, and service life.O le tele o nei faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina e pei o faʻamaʻa ma mafiafia, suauʻu suauʻu ma antifouling agents, vailaʻau faʻamalolo, ma isi. faiga fa'amalie fola e fa'amoemoe e fa'atupula'ia tele tupe maua i tausaga a sau.
Ona o le faʻaleleia atili o foliga vaaia o le tino, o le maualuga o le manaʻoga mo oloa faʻaoga fola o le a faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi.
E le gata i lea, o faletaavale a le lalolagi, auala taʻavale, ala savali, pakaga taavale, ma lotoa o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻomia mo fola matagofie o maketi, lea e faʻamoemoe e faʻateleina le faʻalauteleina o maketi i nai tausaga o lumanaʻi.
I le isi itu, o tulafono faʻapitoa a le malo ma suiga i tulafono faʻapipiʻi faʻasolosolo (VOC) o le a faʻatapulaaina ai le atinaʻeina o maketi i le taimi o faʻataʻitaʻiga. tulaga lelei o le a afaina ai le maketi o le lalolagi mo faʻamaufaʻailoga sima.
O ituaiga autu e lima o oloa i luga o le maketi masini faʻapipiʻi sima e aofia ai le penetration, acrylic, epoxy, ata tifaga ma le polyurethane. E le gata i lea, o le vaega faʻapipiʻi ua sili atu ona vaevaeina i le silicate, silicate, silane ma le siloxane.
I totonu o oloa uma, o le vaega o le polyurethane o le vaega sili ona vave tuputupu aʻe i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga. I le avea ai o se ata mafiafia i luga o le sima, o nei faʻamaufaʻailoga sima polyurethane e sili ona lelei le faʻamaʻiina o vailaʻau ma le abrasion, o lea o le a latou faʻalauteleina ai le tuputupu aʻe o le maketi polyurethane.
O nei masini faʻapipiʻi sima e masani ona faʻaaogaina mo totonu ma fafo sima ma tuʻuina atu se faʻamaʻi maualuga. e fa'alauiloa le tuputupu a'e o vaega maketi i le vaitaimi o fa'ata'ita'iga.
O le faʻaogaina o maketi sima faʻamaufaʻailoga e masani ona vaevaeina i ni ituaiga se tolu: fale nofo, pisinisi ma alamanuia.A o faʻaauau pea ona faʻateleina le vaega o alamanuia i itulagi o loʻo tulaʻi mai, o loʻo faʻamoemoeina o le a avea le vaega o alamanuia ma vaega sili ona vave tuputupu aʻe i le vaitau o faʻataʻitaʻiga. , i totonu o le tamaoaiga o loʻo tulaʻi mai, o loʻo faʻaleleia e le malo le faʻatinoina o le tamaoaiga o lona atunuʻu e ala i le faʻamalosia o le atinaʻeina o atinaʻe faʻapisinisi, ma faʻateleina ai le tuputupu aʻe o vaega maketi.
Fa'atalanoaga a'o le'i fa'atauina lenei lipoti
Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika, ma Amerika i Saute o le vaega autu o le maketi sima masini polesi. Ona o le i ai o kamupani laiti ma tetele eseese, o Amerika i Matu ua faamoemoe e avea ma vaega sili ona tuputupu ae vave i le taimi o le. E le gata i lea, o le maualuga o tupe maua talu mai le toe faʻaleleia o pisinisi faufale a Amerika mai le paʻu o loʻo faʻamoemoe e saofagā i le faʻatupulaia o vaega o maketi. le tuputupu ae o le maketi a le itulagi.
E le gata i lea, o le faʻateleina o le manaʻoga mo le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o fale tuai ua faʻalauteleina ai le manaʻoga mo masini faʻamalo sima i le itulagi. itu e taofia ai le tuputupu ae o maketi.
O le faʻamaʻi COVID-19 ua aʻafia ai le maketi o faʻamaufaʻailoga sima i le lalolagi atoa, faʻatasi ai ma le faʻaletonu o tupe faavae o loʻo taofia, fau fauina, ma sapalai filifili faʻalavelave. fale gaosi oloa, loka, ma isi, e faʻatapulaʻaina le sosolo ole COVID-19.
O nei faiga na mafua ai le taofia le tumau o galuega faufale faifaipea ma le taofia o mataitusi tetele o galuega fou.
Su'esu'e fa'amatalaga autu a le alamanuia mai le lipoti, "Maketi masini fa'alilolilo sima lalolagi, e ala i oloa (penetration {silicate, silicate, silane, siloxane}, acrylic, epoxy, ata tifaga, polyurethane), fa'aoga (nofoaga, Pisinisi, alamanuia), itulagi (Matū Amerika, Europa, Asia Pasefika, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika, ma Amerika i Saute)", ma se suʻesuʻega loloto o le lisi (ToC).


Taimi meli: Tes-23-2021