oloa

Sam's Club o le a faʻapipiʻi masini e fufulu fola otometi i ona nofoaga uma i le US

I le ono masina ua tuanaʻi, aʻo suʻe e kamupani ni auala e faʻateleina ai (ma ono sui ai) tagata faigaluega, ua tele le saoasaoa i le filifiliga o robotics ma masini.O lenei apili e le masalomia le manino i le taimi o le tele o tapunia na mafua mai i le faʻamaʻi.
Ua leva ona i ai le Kalapu a Sam i le galuega o le fa'amama fola o le robo, ma ua fa'apipi'i le T7AMR scrubbers a Tennant i le tele o nofoaga.Ae o le faleoloa tele a Wal-Mart na faasilasilaina i lenei vaiaso o le a faaopoopo 372 isi faleoloa i lenei tausaga ma faʻaoga lenei tekinolosi i ana faleoloa 599 US.
O le robot e mafai ona ta'avale ma le lima, ae e mafai ona fa'agaioia tuto'atasi e ala i le auai i le auaunaga a Brain Corp.Mafaufau i le tele tele o lenei ituaiga fale teu oloa, e mautinoa lava o se mea faʻafeiloaʻi.Ae ui i lea, atonu e sili atu le manaia o le polokalama e mafai ona faia ni galuega se lua aʻo faʻaogaina robots mopping e siaki fata lisi.
Wal-Mart, le kamupani matua a Sam's Club, ua uma ona faʻaaogaina robots e suʻe suʻesuʻega i ana lava faleoloa.Ia Ianuari o lenei tausaga, na faasilasila ai e le kamupani o le a faaopoopo Bossa Nova robots i isi nofoaga 650, ma aumaia le numera atoa i le Iunaite Setete i le 1,000.Le Tennant/Brain Corp. system o lo'o i ai pea i le fa'ata'ita'iga, e ui lava e tele mea e fai e uiga i se robot e mafai ona fa'atino lelei nei galuega e lua i taimi e le'i fa'agasolo ai itula.E pei o le fa'amamaina o faleoloa, o su'esu'ega ose galuega faigata tele i totonu o se faleoloa fa'apea le tele.


Taimi meli: Sep-09-2021