oloa

Fa'asa'oloto: Smart Needham ata fa'aonaponei tau ile $3,995,000

O loʻo i le 12 Bancroft Street i Needham, o loʻo i ai se vaitaʻele vai masima vevela ma mea faʻaoga fola, se potu faʻasalalau ma se "fale kalapu" ma se pa.O se nofoaga faafiafia.
O le talimalo e le tatau lava ona faʻalavelave: e mafai ona e faʻapupulaina moli ma ki luga le musika i le paʻi o se faamau.O lenei talavou ono-potumoe, 6.5-faletaele nofomau o loʻo i ai se fale atamai fale e mafai ai e tagata nofoia ona fetuunai le vevela, liliu i luga o moli, tapuni tauaso ma tuu i lalo le ata tifaga i totonu o le potu faʻasalalau e ala i le mamao mamao. O le tau o le fale i luga o le maketi e US $ 3,995,000.
O le matagofie o fafie o loʻo faʻaalia iinei.O le moli i lalo ole 6,330 sikuea sikuea o faʻaonaponei faʻaonaponei ua faʻaalia ai ona foliga laupapa, ma o le tele o potu e iai fola maple ma meafaigaluega fola. o le tele o moli faʻaonaponei i totonu o le fale, faʻapea foʻi ma le lanu o le moli moli lanumoana o loʻo natia i totonu o le fata fata. Elena Price, le sui o le lisi o Coldwell Banker Realty, fai mai i le itu taumatau, o le potu kalapu ei ai se pa, a puipui sipika ma se masini aisa.
O galuega fa'aonaponei e le gata iina. I totonu o le umukuka, o le kapoti uaina ma le masini espresso o lo'o fausia i totonu o kapoti pa'epa'e. .
O le umukuka o loʻo i ai se fuafuaga o le fola matala ma se meaʻai ma se potu malolo ma se afi kesi (tasi o le tolu i totonu o le fale). O le puipui uaina e pulea le vevela i totonu o le 'ai e mafai ona faigofie ona tausia le umukuka vai dispenser inventory.
O lo'o iai fo'i le afa faleta'ele ma fogafale ta'ele ma se potu en suite i le fogafale muamua.O le master suite o lo'o i luga o le fogafale lona lua ma o lo'o i ai se kapoti tele tele ma fata faufale ma faitoto'a tioata fa'ase'e e tau atu i le poletito. O le TV ma le afi kesi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se ipu ipu faʻataʻifaʻaumi. -o potumoe ta'itasi e iai le faleta'ele, fola laupapa ma kapoti masani.
O le potu lona ono ma le isi faletaele atoa ma meafaigaluega fola o loʻo i totonu o le faletalimalo / potu taʻele o loʻo fausia.
I le fogafale pito i lalo o loʻo i ai se faletaalo ma puipui faʻata ma ni nai vaega o mea faʻamalositino-o loʻo tuʻu uma i le fale. O le potu faʻasalalau o loʻo i luga foi o lenei fola, ma o faʻamalama o loʻo i ai ni pulou e fesoasoani e fausia ai le malamalama atoatoa mo ata tifaga sili ona lelei. poto masani.
O le pito i tua o loʻo i ai se faʻailoga maualuga ma se umukuka i fafo e ufiufi, faʻapea foʻi ma se maa maʻa ma se laulau afi ma tele nofoa malolo ma avanoa faʻafefe. vaita'ele pei o se afu.
E tusa ai ma le lisi o faʻamatalaga, o le fale taʻavale vevela ma mea faʻaoga fola e mafai ona faʻaogaina ia le itiiti ifo ma le lua taʻavale, ma e tolu isi taavale e mafai ona paka i luga o le auala taʻavale, lea e faʻamafanafanaina foi.
Fai mai Price, e le gata i le avea o se nofoaga lelei mo faafiafiaga, o lenei fale e lelei atoatoa mo i latou e mananao i mea uma e mafai ona ausia.
Fa'asoa i la matou nusipepa fa'atau fanua saoloto i pages.email.botonglobe.com/AddressSignUp.Mulimuli mai ia i matou @globehomes i luga o Facebook, LinkedIn, Instagram ma Twitter.


Taimi meli: Tes-22-2021