oloa

solofanua u'amea olo sima

Na lipotia mai e TR Sullivan o le MLB.com i lana koluma pusa meli lata mai o le au Rangers e fiafia i le fetu Korea o Ha-Seong Kim.I le amataga o lenei vaiaso, na tatala ai e Kiwoom Heroes o le Korean Baseball Organization le 25 tausaga le matua o Kim mo le Major League Baseball team.
E ui lava ina ta'alo tele le King i lana galuega, ae na ia fa'aaluina le tele o le taimi i le tulaga tolu i lenei tausaga ina ua uma ona aumaia e Toa Addison Russell i le tulaga tolu i le ogatotonu o le vaitau.E iai foʻi le tomai o Kim e faʻatautaia ai le faʻavae lona lua.E pei ona faailoa mai e Sullivan, na siaki e King ni pusa mo le Rangers ona o ia o se tagata taalo matua ma e mafai ona ia faia ni suiga leaga i luga o le malae e aunoa ma le faatapulaaina i le tulaga e tasi pe a sainia.
E pei ona matou faʻaalia i le vaʻaiga a le Rangers i fafo atu o le vaitau, o le agavaʻa o King e fetaui lelei ma se kalapu a Texas lea na faʻaalia faalauaitele lona naunau e laʻititi.Shortstop Elvis Andrus ma lona lua baseman Rougned Odor o loʻo i ai ni pa puipui i le lua ogatotonu tulaga i totonu, ma o i laʻua uma na sainia mo vaitau e lua.Na tauivi Andrews i le tauvaga 2020 na afaina ai, e ui lava o ia o se filifiliga aoga i le 2019 talu ai nei ona o lana galuega totini lima mataʻina.Ae ui i lea, o le tauiviga a Odor e sili atu ona tumau, ma o le fesili pe o le a faʻagasolo le kalapu pe faʻatagaina o ia e fai le nofoa nofoa ua sili atu ona lauiloa i le aluga o taimi.
E tusa lava pe manaʻo Texas e taofi ni nuclei se lua, Kim poʻo Isiah Kiner-Falefa e mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻaoga tele-nofoaga.O le tulituliloaina o auro e le o se manumalo vave i le 2021, ae o se sao umi, o lea afai e lagona e le au Rangers e mafai ona avea o ia ma filifiliga i aso taitasi mo le tolu faavae, shortstop poʻo le lua, ona i ai lea o se mafuaaga mo le 'au Push ia ma faatulaga taimi taaalo i luga o le auala.
Ioe, o le Rangers e le na'o le 'au a le Tupu.Sa ia fesoʻotaʻi foʻi ma le Blue Jays ma e mautinoa lava o le a faʻaosofia ai le fiafia lautele.Mo le 'au a le MLB, o Kim o se tagata talavou e le masani ai le filifiliga saoloto.Ina ua maeʻa lana taʻaloga malosi i le amataga o lana galuega, ua avea o ia ma KBO super star performer i vaitau e lua ua tuanaʻi.
E ui lava ina avea KBO ma siʻosiʻomaga sili atu faʻafeiloaʻi i tausaga talu ai nei, ua faʻaleleia Kim.Talu mai le aso amata o le 2019, na ia taalo ai i le 62 doubles, 3-tolu-points ma 49 home run i le 1,247 taaloga, e aofia ai le 30 long pass i le 2020. Ua uma ona ia mauaina le 62 doubles, 3 Three-pointers ma le 49 home run na matua faaitiitia. e .307/.393/.500.I ia lava taaloga e lua, na savali ai o ia i le 145 taimi, ma na o le 148 sikoa-o se faaopoopoga o le tausaga, ma na sili atu foi i le 56 i le 62 i le gaoi.​ e 41% sili atu nai lo le averesi a le liki i le KBO.
Po o le a lava le kalapu na sainia se konekarate mo le tele o tausaga ma King, e tatau ona totogi le pili o le fesiitaiga i le au toa.O le tupe e faʻalagolago i le tele o le konekarate a Jin ma sili atu i soʻo se aofaiga na ia faʻamaonia.O toa e iai le aia tatau e molia ai le 20% o le tau o le 25 MM muamua o le konekarate, 17.5% o le isi 25 MM, ma le 15% o soʻo se aofaiga mulimuli ane.O le faamalama o le tatalaina o Kim e 30 aso na amata ananafi ma tumau seia oo i le 5pm Taimi i Sasae ia Tesema 25th.E mafai ona ia saini saoloto i soo se taimi i lenei vaitau ma e le manaʻomia ona faʻatali seʻia oʻo i le taimi e gata ai e fai ai se faʻaiuga.
Lmao, na ou vaai i lenei mea, afai e mafai ona e faʻaogaina soʻo se faʻamatalaga e faʻamatala ai ou lagona, o le a matua fiafia lava.Ioe ioe, ou te fiafia i ai.O le taimi nei e tatau ona tatou faia.
E le gata i lea, na faatoa amata ona ou lafoina i luga o le Texas Rangers blog e taʻua o Lone Star Ball.E ese le lagona e talanoa i se vaega fou, ua ou masani i tagata iinei.Toeitiiti lava a ou tusia se tala e fai ma folasaga i lenei taeao, haha.Ou te manatu ua ou tuua loʻu faailoga iinei, ana faapea o aʻu le tagata e mafaufau i ai tagata pe a tupu tala feʻaveaʻi, haha.
&, ioe, o le a avea lenei ma tala "fiafia".O Kim o se tagata taalo sili ona manaia, alii.O le tauvaga KBO na fetaui lelei ma pupuni lupe i le taeao po.O lea na ou siaki ai nisi o taʻaloga ... a itiiti ifo i le pito?
Ae ui i lea, sa ou alu e matamata i le taaloga a Kim ma le faamoemoe.O aʻu o se sikau leaga ma se GM sili atu ona leaga.Alu sao i luga ma lalo.E ui lava lol, e le taofia ai aʻu mai le faʻaauau pea o le lafoina o aʻu ata.
I lenei tulaga, o Ha-Seong Kim o le a avea ma se tagata taalo MLB faatuatuaina, alii.Saosaoa, malosi, maualalo K fua, ma le ogatotonu ogatotonu.fiafia tele.
Ua ou siitia atu i se fale mautotogi i Sasae Mamao, ou te faamalie atu ou te lei tali atu i lau savali i luga o le filo Semien, ae o le a ou faia.O taeao o le aso fanau o le ava, o lea e le o se mea lata mai!.
@Rangers 29 (tali se fesili i le talanoaga a Mark Polishuk i le po anapo ma maua ai se foliga fou)-ae ui lava, e faafaigofie, e le mafai ona e mauaina o ia.E sili atu lona foliga i le lanumeamata ma le auro.O le a ia foia le faafitauli mo i tatou i le lona lua po o le SS.
E oo lava i le avea ai ma se tagata Peretania, ou te iloa le faaupuga e le lava le pitch, ae e oʻo atu i le ogatotonu???
@ Ducky Ou te manatu o lupe tauaso i le vaveao o loʻo tuli manu, ae ou te fia iloa poʻo fea e te matamata ai i le KBO ma tuli lmao.Afai e te maua se auʻaunaga lelei e faʻafefe ai taʻaloga KBO aʻo e tulituliloa, atonu o loʻo e i ai i se nofoaga pisi.E mafai faapefea ona e tuliga lupe i le ogatotonu o le aai?Ha ha
@A'sfan Idk Aisea, ae na ou taliina le tele o fesili i le talatalanoaga.Soo se taimi lava ou te fetaiai ai ma se faafitauli, e toetoe lava a ou maua se tali.O nisi taimi ou te le faia lava ni fesili ona e leai ni a'u fesili lelei e fai.
I le ala, ou te manatu o Kim o le a foliga lelei i le mumu, paepae ma le lanumoana.aua.e oo lava.mafaufau.e uiga i.lea.Ha ha
Aua le popole.Ou te fiafia i talanoaga faifaipea e uiga i filo ua leva ona lafoai.Fa'atalitali i lau tali, fa'amaoni.&-E manino lava-o moomooga sili mo lou aso fanau mo lou isi.
tagata.O aʻu la o se tagata fana.Ou te fiafia i le fana ma le tuliga o moa.Ona o lo'o i ai a'u laisene ma pemita i nai atunu'u tuaoi, e 5 masina o lo'u tau o le kesi ma le 9 masina o moa vai.
E tasi le mea ou te faia i le taumafanafana o le tuliga o lupe papa ma taʻitaʻia lupe.E inoino le au faifaatoaga ia i latou.Na latou tauia aʻu e sili atu ma le faatasi.O le taimi sili e fa'atutu ai pupuni ma taumafai e fa'asesē o le oso a'e ma le goto o le la.Ou te fiafia e amata loʻu aso faʻapenei, o nisi taimi ae ou te leʻi tanumia i le galuega faufale o le aso / vaiaso.
Ou te le tau alu mamao e sue se nofoaga e tuli ai lupe papa ma taitai lupe.E tusa ma le afa itula e alu i le taavale.E le gata i lea, e tele naua tekinolosi o le gataifale e mafai ona maua ai le WiFi i soo se mea.Sa ou faʻaaluina ni nai aso i luga o se tasi o aʻu vaʻa, lea na ou taʻalo ai i le Yankees ma Gent aʻo ou taʻalo i le Ducks.
Sole, ou te fiafia i so'o se ituaiga manu felelei po'o se su'ega vai, ma fa'amoemoe e mafai ona sili atu le pito i luma o Lampasas.Ou te fiafia tele i le tuliga o lupe ma kola.E tatau ona ou su'e ni nofoaga ou te alu i ai.
O la'u tafaoga fiafia, uo.E moni e le o aʻu o se pheasant, o se tagata salu?Ae ou te fiafia i le fana o Grouse ma Woodcock.
O le MN ma le WI e lelei tele le Ruffed ma le Spruce grouse (e fa'amulumulu uma e sili atu i le 2 taimi/itula).Faatoa amata ona ou alu i Sandhills i NE e suʻe Huns, Sharptails, Prairie Chickens.E ese le lalolagi lenei, ae manaia le fana.I fafo atu o Alaska, ou te le iloa po o fea se isi mea o le lalolagi e sili ona talafeagai e avea ai ma se tulimanu tulimanu.
E lelei tele fo'i moa vai iinei.North Dakota o le a amata la latou Canada Goose Season ia Aukuso 15 (!).Na latou fa'amutaina le Spring Goose i le aso 16 o Me (!).Tune, tundra swans, pato vao, pato fafie, pato sami i Vaituloto Tele.Kusi kiona i luga o le Vaitafe o Misuri i le taumalulu.Alu, uo.E lelei tele le tuliga o moa vai iinei.
I Minnesota, e na'o le faitau aofa'i o lupe pa'epa'e e ta'ua.Lothar Rockies.I se tasi taimi na ou faia ai le au faifaatoʻaga e naunau e totogi e faʻatagaina aʻu e fanaina i latou.Pe fa'atau a'u atigi.Ou te musu lava.Ae o pakete ma taga o fualaau faisua fou na latou tuua i laʻu loli?Ia, ou te aveina na.
E tele polokalame e fesoasoani e su'e se nofoaga e tuli ai manu.Le mautinoa pe na e faʻataʻitaʻiina se tasi o ia mea.
OnX o se filifiliga lelei.Faaali fanua faitele.Ou te lei taalo lava Texas.E le tele la ou iloa i le latou faiga faavae o fanua lautele.
@Ducky, e masani ona ou talanoa e uiga i ai mo se aso pe lua pe a uma ona lolomiina se pou, ona ou faaauau lea o le talanoaga ma le tele o isi tagata.O e talanoa e uiga i le Semien filo e valoia lona tau?Aua afai o lea, o se filo ua lafoaia.E tatau ona lagona e pei o se savali patino e tuai haha.
Ioe.O le tasi lena.I le taimi nei, o le mea tonu lava o le Vintage Thread.Tuuina atu se fono lelei mo talanoaga peisipolo/kirikiti lautele.
E le mafai ona ou tu i luga i le talanoaga kirikiti, haha.Oi, e tau le mafai ona ou talanoa e uiga i le lakapi, atonu o le taaloga lona lua e sili ona matamata ai.Ou te fiafia i le Au Paia ma Longhorns.E le mafai ona ta'u igoa uma tama taaalo i soo se au, haha.
Hmm…Ou te le fa'aopoopoina ni mea se tele i le vaega kirikiti.E iai la'u tala/tala fa'asolopito.Peitaʻi, o le tala mai se tasi na feiloaʻi ma le peisipolo e fai si tuai ma e leʻi nofo lava i le Iunaite Setete sa matuā mataʻina.Aua le soona aafia i pisinisi a isi tagata, ae e sau o ia mai le kirikiti.Manaia manatu, imo.
O aʻu o se anomaly iinei, ae o le togafiti o le naʻo le talanoa e uiga i quarterbacks.Ioe, e mafai ona ou fai atu Sam Ehlinger poʻo Drew Brees, ae le mafai ona ou taʻuina atu ia te oe le faʻailoga puipui poʻo soʻo se fuainumera faʻaaoga i le lakapi, haha.E le o a'u o se tagata lakapi, ae e mautinoa lava o a'u o se tagata peisipolo.Ua oo i le taimi e amata ai laʻu fuafuaga togi ma amata sauniuni mo loʻu vaitau.Ina ua ou faalagolago i le nofoa ma laʻu komepiuta feaveaʻi ma se taga chips pateta, sa ou fai atu, ae ... ou te manaʻomia le mamafa?E 5'9 195 lo'u maualuga ma o a'u o se sioti amata, atonu o le a fesoasoani le mamafa.Ou te lei taalo lava talu ona ou maua le 20 pauna (e le ga'o), ae ou te le iloa pe o le a fesoasoani i la'u taaloga.
Tau atu ia te oe… E tele mea na ou aoaoina e uiga ia te au lava ia i luga o lena tamai mauga.Sa ou taumafai e maua le mamafa mo au lava ia.Ae maise i le aoga maualuga, uo.
Ou te le o mautinoa poo le a le manatu o iai nei?E foliga mai o nisi voluma e mafai ona fesoasoani e maua ai sina malosi, ae ou te popole o le tele o le a mafua ai faafitauli o tulivae ma/poʻo suilapalapa.E sili le faalogo i le fautuaga a le faiaoga, haha.
Na o le tolotolo atu e piki se kilo tuna (o le vaega autu o le meaai e sili ona fiafia i ai le faletua o lenei tamaitai) ona ou maua lea o le filo.O lona aso fanau o se ituaiga o faafetai mo au lava ia.
E masani lava ona ou maua se tulaga vaivai mo Rangers, aua ou te lei alu i le Iunaite Setete e taalo pesipolo mo le taimi muamua i le 2012, na ou faatonuina aʻu (laʻu uo Red Sox) e matamata (e fai ma suʻesuʻega) le 2011 World Series.Afai e toe aumaia e lenei mea ni manatuaga tiga, ou te faamalie atu.
Ou te fa'amoemoe o le peisipolo (e foliga fa'aleaogaina) e sili atu ona faigofie le kirikiti.O le faataamilosaga o le polo e toetoe lava tutusa, ae o le ogatotonu o le polo kirikiti e faia i laupapa malo nai lo le osi, lea e tusa ma le faaluaina le mamafa.O le polo pi i le kirikiti ua manatu o se ta'aloga sa'o, o lona uiga la o le manu'a e tatau i tagata uma ei lalo ifo o le 18 tausaga (i le taimi nei) ona ofuina se mea e masani lava o se pulou fa'afefe.Ou te ofo ona e le maua e le peisipolo se puipuiga tutusa.Ona o se leaga (i upu peisipolo) i oʻu lava foliga, na toe fausia ai loʻu alafau agavale.
Sa faateia a’u i tulaga o le malae puipui, aemaise lava tulaga o le togi mai le totonugalemu.E valea (o se tagata kirikiti ta’uta’ua) le lelei tele o nei tama i le pu’e ma le taimi o le pitch.Pe a ou faiaoga i le au a tamaiti, sa ou taumafai lava e faamamafa atu aua le popole—e tele atu lava le taimi nai lo le mea e te manatu ai—ae o le au a le SS ma le 3B i le pesipolo na faamamaina ai le faiga o le aso 4 o Iulai.
Ae ui i lea, ou te fiafia i le manatu o le matamata pesipolo ma le tasi mata ma fanaina lupe vao ma le isi ...
I nai tausaga ua tuanaʻi, ua toetoe lava a ou aʻoaʻoina aʻu lava.Sa ou manao e taofi le siiina i ni nai tausaga ua mavae seia oo ina avea se tagata taalo liki laitiiti ma o'u faiaoga liki laitiiti i le tausaga mulimuli o le liki laiti.Na ia suia nisi o mea sa ou faia, ma sa ou faia le leo sili ona saoasaoa na ou faia muamua.Na ou faalogo moni lava i le leo o le polo o ta i le totigilima mo le taimi muamua, o lea na amata ai ona ou faamalosia au lava e aoao atili e uiga i le siiina ma e oo lava i le fausiaina o se faaputuga i totonu o lo matou fale (faʻaaogaina le omea mumu na ou eli).O le tele o mea na ou aʻoaʻoina na sau moni lava mai le Trevor Bauer's Youtube channel, ma na ia faʻasino i punaoa eseese ma mea e malamalama ai e fesoasoani tele lenei mea.Na ou faʻataʻitaʻi i le piʻo a Bauer, e manaia lona paʻu malosi, e le afaina ai loʻu lima pe mimilo aʻu.
A o le fula;mea e ofo ai, tele le galuega a vae.E taofia lou faaosofia e agai i luma ma galue e pei o se maata pe a uma lou vae muamua i le eleele.Ona fai lea o le tele o aʻoaʻoga fetuutuunai, pe o le yoga, faʻaloloa poʻo fusi faʻamau.O le mea lea o loʻo ou faia, atonu ou te alu i le tolauapiga a le HS ma latou fai mai ... leai ... fai lenei ... naʻo loʻu susu haha.Leai, ou te faʻamoemoe e mafai ona ou fesoasoani ia te aʻu lava, aua e tusa lava pe faʻafefe oʻu lima i le leai o se mafanafana i luma o le pulufana, ou te lagona le lelei.
Ou te matau'a ia te oe e pei o se sioki-na ou taina se mea e ta'ua o le leg spin (i le kirikiti)-o le faatufugaga pogisa lea o le kirikiti-mafaufau e uiga i kirikiti.O le togiina o panikeke i luga o le pate fenumiai e matua malie lava...
O le taimi lava e tu'u ai le omea i totonu o le loli/ta'avale fa'apipi'i o le moa vao, o le a le mamafa tele.E manaia iinei i Texas, e le timu, e tatau ona e tuʻu se pakete vai i totonu o le pu aʻo leʻi eli ina ia malū.E ui lava e le mamafa tele pe a uma ona paʻu mai le suo ma tuʻu i totonu o le taavaletoso.
PS…Keller Murray…Lol, ou te fiafia lava e matamata ia te ia o taalo lakapi, e faigata ona matamata ia te ia o taalo pesipolo, aua…um…A's lol.
Ia atonu e faigofie ona fa'afiafia Ducky.Ae ou te manatu e mautinoa lava o se "manaia manatu."Um?
Na ou iloa e taua le matauina o kirikiti e fetaui *e le * ofuina totigilima!O lena polo e faamanatu mai ai ia te au le polo, alii.alofa mutimutivale.E pei o le taalo lakapi i ofu mafanafana nai lo ietoga ma pulou.Faatali mo sina taimi…
Atonu e le fetaui mo tagata uma.Ae a e amataina lau malaga sili peisipolo Amerika, afai e te faia, o le a ou ave oe i fafo.
Atonu o se vaaiga uiga ese lea, ae a lelei le ta’aloga a le ‘au a la’u matagaluega i le ta’aloga, ou te fiafia lava.Aua o le 2014 o se avanoa leiloa, ae ou te lagona le lotovaivai mo agelu aua e le mafai ona latou mauaina i lenei taimi.


Taimi meli: Sep-07-2021