oloa

masini fa'amama fola malo fa'apisinisi

O se lomiga faʻapitoa o le Milan Furniture Fair ua taʻua o Supersalone na faʻaliliuina tapulaʻa o le faʻamaʻi i se avanoa mo le faʻafouina ma faia se faʻamanatuga o le lima aso i totonu o le taulaga.
Ua 60 tausaga talu ona fa'atūina le fa'aaliga o meaafale ta'i tausaga, Milan International Furniture Fair.Ua lua ma le afa tausaga talu mai le taimi mulimuli na potopoto ai le motu o tagata i le potu faʻaaliga a Milan e talisapaia le fatufatuaʻi e le faʻamutaina o tagata mamanu faavaomalo ma gaosiga.
O le agaga o le faʻafouina o loʻo faʻaauau pea ona faʻatautaia le faʻasalalauga, aemaise le auala e tali atu ai ana faʻalapotopotoga i le faʻamaʻi.O le Aso Sa na faailogaina ai le tatalaina o se lomiga faapitoa ua faaigoaina o le Supersalone.
Faatasi ai ma le 423 faʻaaliga, e tusa ma le kuata o le numera masani, Supersalone o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, "ae i se tulaga, e sili atu i lo tatou gafatia e faʻataʻitaʻi i lenei fomu," Milan tusiata ma le pule o le mea na tupu.O fale fa'aaliga 'ua suia i puipui fa'aaliga e tautau ai oloa ma fa'ataga ai le ta'amilo fua.(A maeʻa le faʻaaliga, o nei fausaga o le a faʻamavaeina, toe faʻaaogaina pe faʻafefeteina.) E ui lava sa faʻatapulaʻaina Salone i tagata o pisinisi i le tele o aso, na faʻafeiloaʻi e Supersalone le lautele i le taimi o lana galuega e lima aso, ma o le tau ulufale na faʻaititia e 15 Euro (pe tusa o le 15 Euro). 18 tala).Tele oloa o le a avanoa foi mo le faʻatau mo le taimi muamua.
E leʻi suia se tu ma aga masani: i le vaiaso atoa o le faʻaaliga, faleoloa, faleoloa, paka ma maota i Milan atoa na faʻamanatuina le mamanu.O nisi nei o mea taua.— Julie Laski
O le kamupani sima Italia Bitossi na faamanatuina lona 100th anniversary i lenei tausaga ma tatalaina le Bitossi Archive Museum i lona ofisa autu i Montelupo Fiorentino latalata i Florence i le Aso Gafua e faamanatu ai lenei sauniga.Na mamanuina e Luca Cipelletti o le fale faufale Milanese AR.CH.IT, o le falemataaga e sili atu i le 21,000 futu faatafafa o le falegaosimea muamua (faasaoina lona siosiomaga alamanuia) ma ua faatumulia i le tusa ma le 7,000 galuega mai faamaumauga a le kamupani, faapea ma Ata ma ata tusi e avea ma tagata tomai faapitoa i mamanu ma punaoa lautele.
O loʻo faʻaalia galuega a Aldo Londi.O ia o le faʻatonu o ata o Bitossi ma o se tusitala mai le 1946 i le 1990s.Na ia mamanuina le lauiloa Rimini Blu ceramic series ma amata ona galulue faatasi ma isi i le 1950s.Na galulue faatasi se talatu'u Ettore Sottsass.O isi galuega na faia e le au faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e pei o Nathalie Du Pasquier, George Sowden, Michele De Lucchi ma Arik Levy, ma talu ai nei na galulue faʻatasi ma Max Lamb, FormaFantasma, Dimorestudio ma Bethan Laura Wood, e taʻu mai ai ni nai mea.
E ui lava o le tele o galuega o loʻo faʻaalia i vaega, o le falemataʻaga o loʻo i ai foi se potu faʻatino e faʻamaonia ai galuega a se tagata mamanu.I lenei tulaga, o le faʻailoga Farani ma le tusiata o Pierre Marie Akin (Pierre Marie Akin).Marie Agin) Ose fa'aputuga fa'apitoa o sima fa'aleaganu'u.
I Milan, o le tala faasolopito Bitossi ceramics o loʻo faʻaalia i le "Past, Present, and Future" faʻaaliga, lea e faia i Via Solferino 11 i DimoreGallery ma tumau seia oʻo i le Aso Faraile.Fondazionevittorianobitossi.it— PILAR VILADAS
I lana amataga i Milan, na faʻaalia ai e le tusiata Polani na fanau i Lonetona Marcin Rusak le "faiga e le masani ai", o se faʻaaliga o lana galuega faifaipea i luga o mea faʻatoʻaga lafoai.O mea faitino o loʻo faʻaalia i lana faasologa "Perishable" e faia i fugalaau, ma o le faasologa o le "Protoplast Nature", lea e faʻaogaina laulaau, faʻaosofia ai le mafaufau o tagata i lana auala e toe faʻaaogaina ai fugalaau i lamepa, meafale ma fagu teuteu.O vase ia ua mamanuina e pala i le taimi.
Na tusia e le tusiata i se imeli e faapea o le faaaliga na saunia e Federica Sala sa "tumu i manatu, galuega e leʻi maeʻa ma manatu e suʻesuʻe ai la tatou va ma mea tatou te aoina".O lo'o fa'aalia ai fo'i se fa'asologa o pa puipui fou;o se faʻapipiʻi e suʻesuʻeina ai le faatosinaga a le pisinisi a le aiga o Mr. Rusak i lana galuega (o ia o se tupuga mai se tagata fai fugalaau);ma se fa'ailoga e feso'ota'i ma lana galuega na faia e le fa'ama'u manogi Barnabé Fillion Sexual.
"O le tele o galuega faatino matou te galulue ai o loʻo i ai se mea e tutusa ai i tulaga o mataupu ma meafaitino," o le tala lea a Mr. Russack."O lenei faʻapipiʻi e faʻalatalata atili ai oe i le auala ou te vaʻai ai i nei mea-o se faʻasologa faʻatupulaia ma pala o le olaga."Matamata ile Ordet ile Aso Faraile, Via Adige 17. marcinrusak.com.— Lauren Messman
Ina ua filifili le tusiata o Lonetona Annabel Karim Kassar e faaigoa lana aoina meaafale fou o Salon Nana i le igoa o le fafine talitane i le tala a Émile Zola i le 1880 "Nana," e le o se faamemelo i lenei matafaioi e faʻalavelave ai tagata.oti.Nai lo o lea, na taʻua e Ms. Casal, o lē na fanau i Pale, o nei galuega na mamanuina e faaosofia ai le va fealoaʻi o faletusi tusitusi i le faaiuga o le 19 seneturi.
Salon Nana na gaosia e le kamupani Italia Moroso.E aofia ai se sofa matagofie ma aluga fulu tetele, se nofoa umi ma seti laulau se lua, o nisi o ia mea e iai mamanu Moorish ma rivets teuteu.O nei mamanu o loʻo faʻatatau i le tolu tausaga o Ms. Kassar i Morocco, ma sili atu ona lautele mai lona nofo umi i Sasaʻe Tutotonu, lea e iai ofisa o lana kamupani i Beirut ma Dubai.Mo se faʻataʻitaʻiga, o sofa e faia i ie lanu uliuli ma paʻepaʻe, lea e aʻafia e le djellabas poʻo ofu talaloa e ofuina e tagata Arapi.(O isi filifiliga e aofia ai 1960s-style fugalaʻau lolomi ma corduroy, faʻamanatuina o ofuvae tama mai le 1970s.)
Ae mo tagata na faʻaosofia le faasologa, ua naunau Ms. Casal e faʻavaivaia le fausiaina o tamaʻitaʻi a le Malo Lua a alii tusitala.“E leai sa’u faamasinoga pe lelei pe leaga Tina,” o lana tala lea.“E tatau ona ia onosaia se olaga faigata.”Matamata i le potu fa'aaliga a Moroso i le aso 19 o Setema, Via Pontaccio 8/10.Moroso.it — Julie Laski
Trompe l'oeil ose faiga fa'a'ole'ole a le lalolagi fa'a-seneturi ua leva na fa'aogaina i le fa'aputuina o kapeta a Ombra a le kamupani Milanese cc-tapis i se auala fa'aonaponei.
O le ulugali’i Peleseuma lea na mamanuina Ombra—o le tagata pueata o Fien Muller ma le tagata vane vanu o Hannes Van Severen, o le faauluuluga o le faleaoga a Muller Van Severen—na fai mai latou te mananao e aveese le manatu o le kapeta ua na o se vaalele e lua itu.eleele."Matou te mananaʻo e fatuina se lagona o le gaioiga i totonu i se auala faʻapitoa," na latou tusia faʻatasi i se imeli."E masani lava i le suʻesuʻeina o le faʻaogaina o lanu ma fatuga ma pepa ma le malamalama.Ae e le mafai ona e taʻua o se trompe l'oeil mama."
I le taimi o le faʻamaʻi, na galulue tagata mamanu i le poloketi i la latou laulau 'ai, tipi, faʻapipiʻi ma puʻeina pepa ma pepa malo, faʻaaoga le moli o le telefoni e fai ma suʻesuʻe ata.
O nei kapeta e gaosia i Nepal ma e lalaga lima mai le fulufulu Himalayan.O lo'o maua i ni fa'aliliuga se lua: lanu e tasi po'o le tele o lanu.E gaosia i latou i le lapopoa e tasi: 9.8 futu x 7.5 futu.
Matamata i le cc-tapis showroom o Supersalone ma Piazza Santo Stefano 10 seia oo i le Aso Faraile.cc-tapis.com — ARLENE HIRST
O Siaosi Sowden o se tasi o sui faavae o Memphis, o se gaioiga mataʻutia na luʻitauina faʻaonaponei pulega faʻalelei i le 1980s ma o loʻo tausisia Tech Jones.O le mamanu na fanau i Egelani ma nofo i Milan e faʻamoemoe e gaosia ni fofo faʻamalamalamaga fou e ala i lana kamupani fou, Sowdenlight.
Muamua o le Shade, o se seti o lamepa felanulanua'i felanulanua'i o lo'o fa'aogaina le fa'asalalauina o le malamalama ma uiga faigofie-mama o le silica gel.E mafai ona fa'apipi'iina moli fa'apitoa e tu'uina atu i tagata fa'atau ni fa'ailoga fa'alilolilo ma filifiliga lanu.
O le faasologa muamua e aofia ai le 18 foliga masani, lea e mafai ona tuufaatasia i le 18 molī, 4 lamepa laulau, 2 molī fola ma 7 masini feaveaʻi.
O Mr. Soden, 79, o loʻo faʻatupuina foi se oloa e suitulaga i le matauila masani a Edison.Fai mai a ia, e ui lava o lenei faailoga o fale gaosi oloa "o loʻo i ai se aoga atoatoa mo moli moli," o se mea sese o gaosiga pe a faʻaaogaina i tekonolosi LED, "e le gata i le faʻaleagaina ma le le atoatoa."
O loʻo faʻaalia le paolo i totonu o le Sowdenlight showroom i Via Della Spiga 52. Sowdenlight.com — ARLENE HIRST
Mo le kamupani Italia fale'ele'ele Agape, o le musumusuga mo ana Vitruvio fa'ata e mafai ona toe maua mai i tua i le potu fa'alava fa'aleaganu'u, lea o lo'o fesoasoani ai le li'o o matauila moli e fa'alelei fetu—ou te talitonu o lo'o foliga talavou lava."O le lelei o le moli i luga o foliga ma luga o le tino e latalata i le atoatoa," o le tala lea a Cinzia Cumini, o ia ma lona toʻalua o Vicente García Jiménez na mamanuina se toe faʻafouina o le moli o le laulau faʻaofuofu tuai.
O le igoa e sau mai le "Vitruvian Man", o Leonardo da Vinci na tusia se tama tane le lavalava i se li'o ma se sikuea, o lona lalelei foi na musuia ai i latou.Ae latou te faʻaaogaina tekinolosi faʻaonaponei e faʻaleleia ai le poto masani.“O le matauila e matua fiafia lava, ae ua fai si le lelei e faaaoga nei,” o le tala lea a Ms. Comini."LED e mafai ai ona tatou toe mafaufau i se auala faʻaonaponei."O le faʻaleleia e mafai ona faʻafefeteina foliga o maanuminumi i luga o le mafolafola e aunoa ma se vevela, o lea e mafai ai ona e faʻaogaina le vali suauu e aunoa ma le afu tele.O le fa'ata sikuea e maua i ni lapopo'a se tolu: e tusa ma le 24 inisi, 31.5 inisi, ma le 47 inisi i itu ta'itasi.O le a fa'aalia fa'atasi ma isi oloa fou i le potu fa'aaliga Agape 12 i Via Statuto 12. agapedesign.it/en — STEPHEN TREFFINGER
E masani lava, o ulugalii e mauaina ni meaalofa o le faaipoipoga e leʻi manaʻomia, o le a natia, toe faʻafoʻi, pe avatu.E ese le manatu o Franco Albini.I le 1938, ina ua maua e le neo-rationalist Italia tusiata ma lana tamaitai faaipoipo o Carla se leitio i totonu o se kapoti laupapa masani, lea na foliga mai e le o se nofoaga i lo latou fale i aso nei, na lafoai e Albini le fale ma suia vaega eletise.Faʻapipiʻi i le va o lagolago e lua.tioata fa'afefe.“O le ea ma le malamalama o mea faufale,” na ia taʻu atu mulimuli ane i lona atalii o Marco.
Na iu lava ina faʻaleleia e Albini le mamanu o le gaosiga faʻapisinisi, faia se paʻu tioata laʻititi mo masini eletise.Na faia e le kamupani Suiselani Wohnbedarf, le leitio faʻasalalau a Cristallo na faʻalauiloaina i le 1940. O le taimi nei, o le kamupani meafale Cassina ua toe faʻafouina i le fua tutusa (pe a ma le 28 inisi le maualuga x 11 inisi le loloto), faʻaopoopoina se tulaga fou-o se failauga tusiata mai le Italia. Kamupani B&C.O le leitio o loʻo i ai le FM ma le tekonolosi numera, faʻaoga Bluetooth ma le faʻaaliga 7-inisi.O le tau o le US$8,235 (o le lomiga fa'atapula'a o lo'o fa'atau atu i lima-uaea fa'atau mo le US$14,770).
Faʻaalia i le potu faʻaaliga Cassina i Via Durini 16 i le Milan Design Week.cassina.com - ARLENE HIRST
O le fa'aliliuina o mea masani i mea fou ma mata'ina o le fa'apitoa lea a Seletti.I le 2006, na tofia ai e le kamupani Italia le mamanu o Alessandro Zambelli (Alessandro Zambelli) e fatu Estetico Quotidiano, o se faasologa o mea i aso uma e pei o koneteina ave, apa apa ma ato toe faia mai le porcelain po o tioata.Fai mai Stefano Seletti, o le faatonu o faatufugaga a le kamupani, o nei galuega e "kalafi, uiga ese, ma e mafai ona oʻo atu, ma e iai se sootaga loloto ma manatuaga o mea masani i aso uma i o tatou mafaufau, ae latou te aumaia foi se lagona o le faʻalavelave ma le ofo."
Mo le faasologa fou ua taʻua o DailyGlow, na faaopoopo e Mr. Zabelli le elemene o le malamalama.O mea e lafo i resini—e aofia ai faagaau fulunifo, pusa susu, ma fagu fasimoli—“tufa atu” laina moli o le LED nai lo o latou oloa fuafuaina.(Satini ma apa meaai e susulu mai totonu o le koneteina.)
Fai mai Mr. Zambelli e manaʻo e puʻeina "le aano o foliga masani, o lona uiga, o foliga tatou te vaʻaia i mea o loʻo siomia ai i aso uma."I le taimi lava e tasi, e ala i le faʻaopopoina o moli i faʻatusatusaga, na ia faʻaliliuina nei mea i "e mafai ona taʻu mai pe faʻafefea ona Suia e le lalolagi moli".
Ole faasologa ole DailyGlow ole a faʻaalia ile faleoloa Seletti flagship i Corso Garibaldi 117 ile Aso Toʻonaʻi.E amata ile $219.seletti.us - Stephen Trefinger
E ui i lu'itau, ae o le 18 masina ua tuana'i ua maua ai le avanoa e toe manatunatu ai i le tagata lava ia ma le fatufatua'i.I lenei agaga o le faʻamoemoe, na faʻaalia e le kamupani faʻataʻitaʻi Italia Salvatori galuega sa atinaʻe i le taimi o faʻamaʻi, e aofia ai ma le galulue faatasi muamua ma Brooklyn designer Stephen Burks.
Na tu'ufa'atasia e Mr. Burks lana taleni malosi ma le va'aiga fa'aleaganu'u ma le tomai o Salvatori i luga o ma'a e fatu ai se fa'asologa fou o fa'ata.O fa'ata nei o Uo lapopo'a (amata i le $3,900) ma Tuaoi fa'amau i puipui (amata i le $5,400), e fa'aaoga ai se faasologa o mapu felanulanua'i, e aofia ai Rosso Francia (mumu), Giallo Siena (samasama) ma Bianco Carrara (pa'epa'e).O pu i le anthropomorphic style o loʻo galue foi e faʻaalia ai omo i luga o le matapulepule, e maua ai e le au maimoa le avanoa e vaʻaia ai i latou lava i se malamalama fou.
Na taʻua e Mr. Burks i se imeli: "Na musuia aʻu i le tele o maʻa e mafai ona tatou faʻaogaina-ma pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma le eseese o tagata e ono vaʻaia o latou ata o atagia i luga."
E ui lava o nei oloa e mafai ona faauigaina o ni matapulepule, ae na fai mai Mr. Burks e le tatau ona ufiufi foliga."Ou te faʻamoemoe e mafai e le faʻata ona faamanatu i tagata le faʻaalia o latou."E oo atu i le aso 10 o Setema, sa i ai Salvatori i le potu fa'aaliga Milan i Via Solferino 11;salvatoriofficial.com - Lauren Messmann


Taimi meli: Sep-14-2021