oloa

Husqvarna tu'ufa'atasia fa'ailoga fa'ailoga fa'ailoga

O oloa a le HTC, auaunaga ma fofo o le a toe faʻaigoaina Husqvarna ma tuʻufaʻatasia i totonu o oloa faʻavaomalo a Husqvarna-faʻamalosia lana faʻailoga i le matata o togafitiga o luga.
Husqvarna Construction Products o loʻo faʻamalosia lana faʻailoga i le tulaga o togafitiga i luga o le eleele.O le mea lea, o oloa a le HTC, auaunaga ma fofo o le a toe faʻaigoaina Husqvarna ma tuʻufaʻatasia i oloa a le lalolagi a Husqvarna.
Na maua e Husqvarna le HTC i le 2017 ma galulue vavalalata ma nei faʻailoga e lua i le tele-faʻailoga.O le tu'ufa'atasiga e maua ai avanoa fou e taula'i ma teu fa'afaigaluega i le atina'eina o oloa ma auaunaga.
Stijn Verherstraeten, Sui Peresetene o Concrete, fai mai: "Faatasi ai ma le poto masani na faʻaputuina i le tolu tausaga talu ai, matou te talitonu e ala i le faʻaleleia o se oloa malosi i lalo o se faʻailoga malosi, e mafai ona sili atu ona matou tautuaina a matou tagata faʻatau ma atiina ae le pito i luga o le fola atoa fale gaosi oloa. Husqvarna Fausia Ma fola.
"Matou te tulimatai atu i le tuʻuina atu o HTC ma Husqvarna tagata faʻatau uma i se lalolagi fou o filifiliga i luga o faʻasalalauga uma e lua.E mafai foi ona ou faʻaalia o le ai ai le tele o faʻalauiloa oloa faʻafiafia i le 2021, ”o le tala lea a Verherstraeten.


Taimi meli: Aukuso-31-2021