oloa

Heisenberg Factory-Resident Evil 8 Village Wiki Guide

Susu mai i le IGN's Resident Evil Village Guide.O lenei itulau o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le malo o le pule mulimuli-Heisenberg factory.O lenei taʻiala e aofia ai faʻamatalaga e uiga i mealilo, oa, ma aoina, e pei o pepa ma 'oti leoleo e mafai ona maua i luga o le ala, e aofia ai le faʻaogaina o le nofoaga masani, faʻafefea ona faʻaleleia le tulaga o le fale gaosimea, auala e maua ai le ki i Heisenberg , ma pe faʻafefea ona faʻatoʻilaloina Heisenberg ma lana mea faʻataʻitaʻi Sturm...
O lea la o le ae maua uma fagu e fa o Roseâ, e ta'ua o le ulu, tino, lima ma vae.Toe foʻi i le fata faitaulaga, faʻatau uma au 'oa ma faʻatau soʻo se faʻaleleia e te manaʻomia mai le Duke, ma faʻasaoina lou alualu i luma.
Fa'alatalata atu i le fatafaitaulaga ma tu'u uma fagu e fa i totonu o le fagu.A uma ona tatala, e mafai ona e mauaina le ipu a le sauai.Faatasi ai ma lenei mea fou, ua mafai nei ona e faʻalatalata atu i le tele o dias i le nofoaga o sauniga, o loʻo i ai faʻatagata tetele e fa i totonu o fale taʻitasi.
O le taimi lava e te tuʻuina ai le Grail Paʻia i luga o dias, o le a aliali mai se vaaiga, faʻatūina se alalaupapa tele i le fale gaosi Heisenberg e faʻamama le auala mo lau isi faʻafitauli.A e sopoia lana falegaosimea, o le a ave oe i le fogafale pito i lalo ma fai atu e te alu i totonu e feiloai ma ia.
E leai se mea e tatau ona maitauina i le vaega tele e aga’i atu i le faitoto’a o lona falegaosimea, se’i vagana ai ni fasi u’amea ma ni u’amea i tua o ni ta’avale malepelepe i itu uma e lua.
O le faitotoa tuai o le fale e ofo ai le filemu, ma se faitotoa tele atu loka i totonu, faamalosia oe e alu i le agavale, ave sina pauta mai le fata, ma saili se faitotoa e tau atu i lalo o le eleele.
Alu i lalo le ala i totonu o le isi potu tele, ave se vai vailaʻau mai le laulau, ona liliu lea i le taumatau ma siaki le puipui tele o loʻo ufiufi i ie.
A'o le'i fa'ailoa mai e Heisenberg ia te oe lana fuafuaga tele, o le ae maua le taimi e te va'ai ai i le fusipa'u apogaleveleve tele a Heisenberg.O le a le malie atoatoa Ethan i lenei 'au lulu, o lea o le a lafoina oe i totonu o le falegaosimea ma le le mautonu e feiloai ai ma le tamai fagafao a Heisernberg.
Afai e te momoe faʻatasi, e tatau ona e tuʻua le tagata o loʻo pipii i foliga i lau peleni.E le mafai ona e faia se mea e afaina ai i le taimi nei, o lea tamo'e, liliu i le taumatau pe a tapuni le faitotoa i luma, alu ese mai se pu o le puipui, ma faaauau i le itu taumatau.
O le sauʻai o loʻo i tua o le a le popole tele i le faitotoʻa ma tatala, faʻamalosia oe e faʻaauau pea ona tamoe aʻo e lafi i lalo o ni otaota.A e fetaia'i ma se isi fa'ai'uga oti, o lo'o i ai se va'a e va'ai i le itu taumatau e mafai ona e alu loloto i totonu o le fale gaosi Heisenberg.
O le a avea oe ma se lapisi lapisi tele, ae o le mea sili e le toe mulimuli atu le sauʻai ia te oe.Savalivali i totonu o se faaputuga a'o e a'e i le agavale, su'e ituaiga uma o lapisi elea, pauta ma fasi u'amea.Su'e se apefai i luga o le puipui ma e mafai ona e oso i luga.
E le o toe umi ae e fetaiai ma nisi galuega a Hiesenberg-e tutusa lelei ma ghouls na e tau muamua, ae o le ofutau i luga o latou ulu e tatau ona faʻaaoga aʻo leʻi mafai ona e maua ni ata moni.Talu ai e masani ona latou faʻapotopoto faʻatasi, e mafai foi ona e filifili e pa e faʻamama ai le auala, ona e alu lea i le mamao e aumai ni otaota elea, ma tilotilo i le agavale mo le puipui puipui e mafai ona tatala.
I le a'e i luga ma lalo o se apefai, na ia maua ai o ia i le ogatotonu o le falegaosimea, lea sa pisi ai Heisenberg i le fausiaina o lana autau.O loʻo i ai se pusa i ou tua e mafai ona taʻe.A e alu i le itu taumatau, o le ae iloa ai ua faatuina e le Duke se faleoloa i luga o le lifi, ma e mafai ona e tatalaina le tasi itu.
Afai e manaʻomia, faʻamolemole faʻasaoina iinei, ma matau o loʻo i ai nei a le Duke ni auupega fou se lua o loʻo avanoa mo le faʻatau, o le V61 custom pistol ma le SYG-12 fana.O fana otometi masini ma fana fana fana, o auupega taugata nei-sei vagana ua e naunau e faʻatau atu au fana tuai ma fana, atonu e te manaʻomia le faʻatauina o lana faʻaopoopoga mulimuli o suʻesuʻega.Afai e te naunau e faʻaauau pea le faʻaleleia o auupega o loʻo i ai pe teu faʻafaigaluega i se tasi pe lua auupega fou, ma faʻapipiʻi i modules e mafai ona faʻatau mo auupega taʻitasi, o le filifiliga e a oe.
Talu ai e le mafai ona e fa'aogaina le lifi o lo'o i ai i le taimi nei, fa'amolemole alu i fafo ma fa'alogo lelei i le fa'afanua atoa o le fola falegaosimea, ona siaki lea o le faitoto'a i le itu taumatau e su'e ai le potu o lo'o i ai le paso mulimuli, e pei o otaota elea ma vaila'au. vai
Tu'u ese mai le potu, ulu atu i le faitoto'a i le itu taumatau, su'e ni ala savali umi, pasi atu i se potu e iai se faitoto'a moli mumu.
Muamua ave se pauta fana mai le itu taumatau, ona faaaoga lea o lau naifi e tipi ai le moli mumu.Sauni e fasioti fili e to'alua i le isi itu o le faitoto'a, ia fa'aoga na ala uumi e fa'aavanoa mo oe lava e fa'aumatia ai.
O le potu na sosoo ai na pogisa, ma e foliga mai o loo i ai se avanoa i luga o le tulaga e tau atu i se faitotoa mamao, ae o le afi eletise e le o faaaogāina.
Alu i lalo i lalo ma sauni e tuu atu isi fili e lua e faanatinati atu i fafo mai le faitotoa mamao.A'o le'i alu i totonu, su'e se pusa e mafai ona e malepe i le itu agavale ma le itu taumatau o le faitoto'a.
I totonu o le fau, o loʻo i ai se masini lafo tele i luga o le puipui mamao, lea o le a avea ma autu o le foia o nisi o paso i totonu o le fale gaosimea.Va'ai i le itu taumatau nisi o ata X-ray o le su'esu'ega a Heisenberg, nisi vai vaila'au, ma ni otaota elea i luga o se laulau lata ane.
E le mafai ona e fegalegaleai ma se pu ese i le puipui, o le isi faitotoa ua loka, ma o lea ua na o le tasi le auala e alu ese ai mai le potu.A o savavali atu i luga o le hall, sa tautevateva isi aitu e tolu i luga o le ala savali ma mafai ona potopoto lelei e pa ma felelei ai.
Fa'alogo lelei i le kapeneta i le agavale, e mafai ona e fa'aogaina le loka e maua ai le quartz samasama.Tuu le pauta i luga o le paelo i luma, faʻalogo i le ki e leʻi manaʻomia o le faitotoʻa, faʻamalosi oe e alu i le faitotoʻa mamao ma ulufale i le potu suʻesuʻe.
E le gata i lea o ni mea elea i le itu agavale, o lo'o i ai se tino fa'afefe i le isi potu o lo'o i ai se fa'ailoga lima, pe a e manatu o le a oso i fafo e pu'e oe-atonu e sa'o oe!
Faʻasolo nei i luga o le tino oti ma ulu atu i le isi potu, ona tatala lea o se atigipusa faʻatasi ai ma se faʻaoga fesoasoani, e mafai ona e faʻaogaina i totonu o le fau.
E pei ona faʻamoemoeina, o le a tulaʻi mai le nofoa o le fili e igoa ia Soldat ma amata ona osofaʻia.O nei fili e malolosi tele ma e mafai ona faʻaoga a latou lima vili e poloka ai faʻaupu, ma afai e lavea, o le a mafua ai se faʻaleagaina matuia.O le mea e lelei ai, latou te gaoioi lemu, ma o le a faʻaalu sina taimi e sasau pe tuʻi ai a latou auupega autu-lea e faʻafefe ai foi le moli mumu i luga o latou fatafata.
Fa'aoga alalaupapa lata ane e taofi ai lou mamao mai ia i latou ma fa'aosofia i latou e osofa'i, ona tamo'e lea, vili ma sauni lau fana e fa'ato'a le vaivai.O le faia o le tele o mea leaga o le a faʻapuupuu ai i latou, faʻaumatia vave, ma tauia oe i le Crystal Mechanical Heart.
Toe fo'i i le fa'ameamea, fa'aoga le fa'ameaalofa e maua ai se toomaga o se solofanua, ona mafai lea ona e tu'u i luga o le pu i le puipui i ou tua.O lenei auala e tau atu i se isi ghoul, ma o loʻo i ai se faitotoʻa loka e tau atu i le fale moe o Heisenberg, lea e le mafai ona oʻo atu i le taimi nei.
Liliu i tua e siaki le laulau, faʻaoga le loka tatala ma aumai ni Magnum Ammo, ona alu lea i le potu komepiuta tele i lalo.Ta'i le pusa i ou tua, ma va'ai i masini afi tetele o lo'o togitogi i luga o le ala savali fe'avea'i e ui atu i totonu o lenei potu.
O piston lapopoa iinei o le a vave ona agai i luma ma luma, faʻafefe i luma o vaega vaapiapi o ala savali taʻitasi-afai e te alu lemu i lalo, e te ono afaina oe ma le le alofa.Afai e te popole i le le lava o le tamo'e-e mafai ona e fanaina togi mumu i luga o piston taitasi e taofi ai ma faataga oe e te pasi ma le saogalemu-ae e tatau lava ona e popole i ghouls o loʻo i luma.
O le mea moni, e mafai ona e fanaina ni nai fana i fili mamao ma se fana, lea o le a latou suʻe malie ai oe ma e ono fasiotia ai i latou aʻo taumafai e pasi se piston tele faʻaleagaina.O le taimi lava e te pasi ai, o le a faʻaalia le isi tolu i le ogatotonu, o lea e tatau ona e tamoʻe vave pe tau faʻasaga ia i latou e aunoa ma le fesoasoani a pistons.
A oti uma fili, e mafai ona e feulaina o piston o totoe e sopoia ma le saogalemu, ma siaki le mea o loʻo tolotolo ai fili i le ogatotonu o le potu e suʻe ai pusa ma ni pomu pāpā.
Vaavaai mo le moli mumu o le piston mulimuli i luga o le puipui i tua atu, faʻaeteete i ai e ulu i totonu o se apefai, ave oe i tua i luga, ma suʻe ni mea elea e latalata i le isi puipui.
Ua loka le faitoto’a i ou tafatafa, o lea e tatau ai ona e savali i lalo o le faletele e tumu i fitafita ma faatali e toe ola mai-ae na manumalo??t???Peitai.Alu i totonu ma tatala le faitotoa i tua i le fau, ona alu ifo lea i lalo o le faasitepu i le potu muamua.
O loʻo i ai se puipui malepe iinei, ae e mafai ona e tuʻua mo sina taimi aua e te suʻesuʻeina le isi vaega o le potu ma maua ai se pusa maʻaleʻale ma se afi faʻaagaga e leai ni mea e faʻaogaina.
O le fogafale i lalo o loʻo i ai ni pa ma se kapoti o loʻo i ai se maina i tua atu, ma ni pauta fana i tafatafa o le pa.Alu i luga o le faasitepu i le itu taumatau, o le ae mauaina se faitotoa ma se moli mumu, e mafai ona e taia i totonu.
I totonu o lenei potu teu oloa, siaki le faʻatonuga o le atinaʻe 1 faila i luga o le laulau i le agavale, ma o loʻo i ai se faʻafanua fale gaosi fana i le itu taumatau (tulaga maualalo).Tatala le pusa tele i totonu o le faila e maua ai le mea faʻapipiʻi, ona tatala lea o le faitotoʻa mamao ma toe foʻi i le fale tele e tumu i fitafita.
ofo!O le fitafita mulimuli o le a ala i luga ma taumafai e osofaʻi oe, o lea ia e toe foʻi i le hall ma faʻasaga lau fana i lona fatu masini.E mafai ona e toe taitai atu o ia i le potu afi afi ma le fiafia, ma o le a ia tipiina foi i lalo ni nai pa mo oe.
E mafai foi ona e fai atu ia te ia e talepe se puipui ua malepelepe-ae sili atu le tuʻu o se maina i luma ma tuʻu ia te ia e laa i luga, faʻaumatia le puipui ma faʻaleagaina le Soldat i le faagasologa.
A uma ona malepe atoa le puipui, vaai i totonu, aumai ni fana fana, ona tatala lea o se atigipusa o loʻo i ai se oa o vaega faʻainisinia (colinders), lea e mafai ona tuʻufaʻatasia mulimuli ane ma se mea e maua ai le tau faʻatau sili atu.
Toe fo'i i le fale fau, tu'u le mea fa'apipi'i i totonu o le lomitusi, ma saunia se mea fa'apipi'i tele mo oe lava e fa'aofi i totonu o le afi fa'aola.O le a toe amata le laina gaosiga, ae a'o le'i pa'ū le isi Soldat mai le fusipa'u o lo'o aga'i i luga, o le faitoto'a i tua atu o le a poloka.
O oe ma lenei fili o le a vavalalata, o lea ia fai atu ia te ia e talepe i lalo le tamai faitotoa e faʻaalia ai lona vaivaiga, ona salu ai lea i luga o faʻalavelave tetele e taofi le mamao seia mafai ona e tuʻuina ni pulufana i lona fatafata e fasioti ai o ia.
Alu i totonu o le faitotoa fou tatala i le pito i lalo ma ta'e le pusa a'o le'i liliu i le agavale.I luma e te iloa atu ai le isi fitafita o lo'o tautevateva i le itu taumatau.Alu muamua i le agavale, tuu ni pulufana i totonu o le pusa, ona mulimuli atu lea ma le faaeteete ia te ia i le isi potu.
E tele potu vaapiapi o lo'o leoleo ai Soldat, ae e matua taua lava le matauina o lo'o i ai ni pusa fuse eletise mumu i le ogatotonu.Afai e te faʻatali seʻia latalata atu Soldat, e mafai ona e fanaina e pa ai le pusa ma faʻafefe ai Soldat, faʻatagaina oe e laʻu i lalo ni ata e aunoa ma se totogi ae e te leʻi sola ese.
A e aloese mai le fili iinei, ia mautinoa e te suʻe ni pusa e mafai ona taʻe ma se kapoti o loʻo i ai le pauta, ona e ui atu lea i le faitotoa pito i luga o lenei fogafale e suʻe ai se isi pusa ma se fana fana I totonu o le kapeneta, o loʻo i ai se lapoa tele. tioata e mafai ona e fana i lalo mai le samasama PA faiga latalata i le faitotoa.
Toe fo’i i le potu muamua, alu i luga e su’e se isi fitafita, ona toe ta’ita’i atu lea o ia i le pusa fuse i le fogafale i lalo e te’i ma fa’aumatia ai-na’o le fa’aeteete i lona ma’a tu’ia ae fa’ai’u i lana vili fa’avave i luma.Siaki po'o fea na sau ai i fafo, su'e ni pomu pāpā, ona ta'e lea o le moli mumu i le faitoto'a taumatau ma aga'i i luma.
O loʻo faʻatali mai le isi potu umi ma se ala vaapiapi mo oe iinei, ma e pei ona faʻamoemoeina, e mamao ese mai le saogalemu.Savali muamua i le ala i le itu agavale ma su'e 3 ghouls o lo'o savali aga'i atu ia te oe, ona togi lea o se mea papa e pipili ai.Alu i le itu agavale ma o le ae maua ai se pusa maaleale ma se maina i totonu o le kapeneta e foia ai ou faafitauli.
A o agai atu i le isi itu o le potu, sa i ai se tamai alcove i tafatafa o le faasitepu, ma o se fitafita ua maliu o loo taoto i luga o le moega i tua o le tamai faitotoa.Ia manatua lenei mea pe a alu i luga o le faasitepu, aua o le a le pine ae paʻu se pusa felauaiga tele, e faʻaalia ai se suiga malosi Soldat.
O lenei alii e lua ona lima vili ma e leai se vaivai i le fatafata-ae o lona tua, lea e faigata ai ona ia maua se fana manino.Tuu atu ia te ia e tuli oe i lalo i le faasitepu ma ulu atu i le nofoaga, ma o le a ia faaumatia le faitotoa mo oe.
Ile auala, toe ave o ia i le ogatotonu o le potu ma suʻe se isi pusa fuse, e mafai ona e fana e faʻafefe ai o ia ma aveese lona tua pe afai e te maua se avanoa.A amata loa ona sasau malosi, taumafai e fana solo e fana solo ia te ia ma lavea o ia pe a liliu.O lau fana fana o le a vave ona lavea o ia, e te maua ai se fatu masini tioata tioata.
Ia mautinoa e toe foʻi i le niche ma Soldat ua oti, aua o le ae mauaina o ia o loʻo taoto i tafatafa o se laulau ma le faitau afe o mines ma nisi o auupega Magnum.


Taimi meli: Oke-01-2021