oloa

fa'alelei sima

Na tatalaina e Husqvarna le Husqvarna Architecture Experience Center, o se nofoaga mo aʻoaʻoga fou o loʻo i totonu o se vaega o lona ofisa autu i Amerika i Matu i Olathe, Kansas.
O le nofoaga fou o le a tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga aʻoaʻoga mo oloa uma o loʻo iai Husqvarna, Blastrac ma Diamatic.O vaega o a'oa'oga e aofia ai:
O le a'oa'oga autu o le a aofia ai le fa'apipi'iina o sima, vili sima ma 'ili, polokalame fa'amaonia fa'apitoa, faiga fa'apololei Husqvarna ma le fa'aogaina o luga ole Blastrac.
O a'oa'oga fa'asoa e fa'apitoa mo pa'aga fa'asoa faufale a Husqvarna.O tagata agavaa e auai o le a maua se malamalamaga manino i le tuʻuina atu o oloa a Husqvarna ma faʻaoga lautele, gaioiga ma fofo ile fale faufale.
O a'oa'oga mo togafitiga o luga e fa'atatau i le tu'uina atu o oloa, tekonolosi, fa'aoga ma mea faigaluega i konekarate ua leva ona masani ile oloina sima, fa'aiila ma le fa'amamaina o luga ole alamanuia.
O aʻoaʻoga faʻapitoa ua fuafuaina mo tagata tomai faʻapitoa e toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia meafaigaluega a Husqvarna.O le taulaiga o lenei aʻoaʻoga e faʻavae i luga o le laina meafaigaluega faapitoa o le vasega, e aofia ai le tausiga, faʻafitauli, toe faʻaleleia ma faʻamaumauga o oloa.
O a'oa'oga fa'atekinolosi e aofia ai le poto ma le fa'agaioiga o oloa.Soo se alalaupapa ma paaga tuusa'o ma feso'ota'iga Initaneti e mafai ona maua le a'oa'oga.Fuafuaina mo tagata tomai faʻapitoa e toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia meafaigaluega a Husqvarna.O le taulaiga o lenei aʻoaʻoga e faʻavae i luga o le laina meafaigaluega faapitoa o le vasega, e aofia ai le tausiga, faʻafitauli, toe faʻaleleia ma faʻamaumauga o oloa.


Taimi meli: Aukuso-26-2021